Friday, 1 June 2012

Saturday, 26 May 2012

mane lagi best

heyy u alls.. mcm myvi kan bila nora ckp lagi best!! Actually nora nk tanya pendapat u all, berdasarkan list blog pd entry before this, ade 6.. Nora dah pilih 2 yg the best maybe.
tapi nora tak tahu nk pilih mana satu. U alls boleh tolong nora, vote untuk 2 orang blog nie.


(1) http://elymirsada.blogspot.com
(2) http://alynadnan.blogspot.com


cara vote hanya lah melalui komen di entry ini. cuma komen yg mane the best no 1 or 2.
U alls kena menilai dengan lihat post2 di blognya ok. tengok post2 sebelum-sebelum nie k. 
tak susah,tolong nora ya.. so.. u all kena pergi kedua-dua blog nie dan menilai berdasarkan post2
dalam blog mereka. terima kasih

Jom singgah!


and the last one actually is my blog ;P

Ok,minta jasa baik u alls,, jom ke blog2 terpilih di atas...
jom~

Friday, 25 May 2012

Promote-promote

Hi..Assalamualaikum..,

Today Nora rasa macam nk promote beberapa blog selepas Nora 
jalan2 di blog org lain Nora ada tengok dia
pun ada promote blog...

So..., sesiapa yg nak Nora promote blog die, sila-sila letakkan link blog..
Nora akan pilih 7 the best.!!

Bagi yg terpilih tu, u all please..., jum kita follow2 & tegur2 nanti ya ^^

Wednesday, 23 May 2012

unta dan kawan


unta Nora... comelkan ..?
2 hari lepas, terjumpa kawan Nora dekat SAMBAL HIJAU
comel saaangat!!!!
Teringat masa dia cerita kisah unta.. hihi

Monday, 21 May 2012

JAWAPAN UNTUK TEKA GAMBAR DI BAWAH:

Bukan contest sekadar suka-suka, sesiapa yg rasa nak jawab dipersilakan. jawab dengan tepat ok!

Anda rasa imej tersebut menunjukan watak apa....



1. 
a) manja
b) sporting
c) kreatif



2.
a)lincah
b)comel
c)anggun




3.
a)menarik
b)natural beauty
c)sempoi



4.
a)menarik
b)pesona
c)ayu



5.
a)lincah
b)angresif
c)bijak



6.
a)pesona
b)cerdas
c)memikat



7.
a)menawan
b)memikat
c)menarik

jawapan anda...??


JAWAPANNYA ADALAH 
1.b
2.a
3.a
4.b
5.b
6.c
7.c


http://alynadnan.blogspot.com telah menjawab dengan tepat!

::terima kasih kepada u all yg xputus2 datang ke blog Nora ;)::

boleh sesiapa tolong Nora, bgtahu macam mana nk tahu berapa ramai sedang masuk
ke dalam blog kita...

Saturday, 19 May 2012

Teka

Bukan contest sekadar suka-suka, sesiapa yg rasa nak jawab dipersilakan. jawab dengan tepat ok!

Anda rasa imej tersebut menunjukan watak apa....



1. 
a) manja
b) sporting
c) kreatif



2.
a)lincah
b)comel
c)anggun




3.
a)menarik
b)natural beauty
c)sempoi



4.
a)menarik
b)pesona
c)ayu



5.
a)lincah
b)angresif
c)bijak



6.
a)pesona
b)cerdas
c)memikat



7.
a)menawan
b)memikat
c)menarik

jawapan anda...??
 

Thursday, 17 May 2012

First SPECIAL entry for www.penbiru.com

Thanks kepada www.penbiru.com yg telah join contest baru-baru ini.

saya sangat meminati Nora Danish kerana..bakat dan lakonan awak yang tak perlu dipertikaikan dan tidak meniru sesiapa, awak ada kelebihan yang tersendiri yang tiada pada orang lain dan yang paling penting, saya kagum dengan semangat dan ketabahan awak selama ini. Semoga awak akan terus kuat mengharungi liku-liku hidup ini dan dilindungi Allah selalu..amin...

Terima kasih Nora ucapakan kerana telah menjadi peminat Nora & 
sudi join.

Wednesday, 16 May 2012

3 Orang bertuah..

Pemenang bagi contest untuk 'siapakah yg bertuah itu' adalah.... :


Tahniah buat anda semua. Bagi yg kurang bernasib baik harap maaf
& cuba lain kali ok!

terima kasih...

Thursday, 10 May 2012

Kejutan !

Hello friends..,Nora akan buat kejutan untuk contest yg Nora buat tu..sebelum nie contest tu maybe u all ingat Nora buat untuk 1 pemenang..but now, i've changed my opinion untuk ambil 3 orang yg bertuah sebagai pemenang unutk contest kali ini.

So u all mempunyai peluang lebih besar untuk menang. Join beramai-ramai k.

Wednesday, 9 May 2012

Happy :)

Hye u all selamat malam...Today Nora rasa happy because contest Nora 
disambut secara baik oleh all my fans.. Walaupun Nora baru sahaja buat
blog ni tp u all semua support Nora. Nora rasa happy
sgt.!!

Nora buat blog ni pun sebab ada request from seorg fan Nora 
dan actually Nora tak tahu sgt pasal blog.
Harap u all dpt bantu Nora.
Nora tetap nak buat blog juga
sebab Nora rasa ini adalah salah satu
cara untuk berhubung dengan peminat2 Nora.

Terima kasih semua ^^


Tuesday, 8 May 2012

Siapakah yg bertuah itu...

Assalamualaikum to all my followers..



Hari ini Nora ingat Nora nk buat 1 benda ala2 contest dekat all my followers.
Caranya hanyalah..


-Follow blog Nora ini.
-Buat satu entry dimana entry tersebut bermula dengan ayat seperti berikut,
  "Saya meminati pelakon Nora Danish kerana .......". Sambung ayat berikut 
  menggunakan kreativiti anda sendiri. 
-Tidak kurang daripada 20 patah perkataan dan lebih daripada 50 patah 
  perkataan.
-Boleh tag kepada any blogger members.Sesiapa yg membuat 'tagged' 
  mempunyai  peluang yg besar untuk menang.
-Tinggalkan link entry u all dekat comment box entry Nora ini. 


Yg bertuah akan..


-Nora akan follow blognya.
-Nora akan letak blognya di dalam bloglist Nora.
-Jika dia mempunyai banner blog, Nora akan letak banner blognya dalam blog 
  Nora.
-And, especially one, Nora akan buat entry khas untuknya. 


Yg paling penting..

-Contest ini akan ditutup pada 15 May 2012.
-Pemenang akan diumumkan pada 16 May 2012 melalui entry blog Nora/Fan 
 Page Nora yg baru. Harap u all dpt like Fan Page Nora yg baru DI SINI.


"Selamat Maju Jaya Nora Ucapkan"

Tuesday, 1 May 2012

Alhamdulillah

Bismillah.... Assalam


Alhamdulillah, akhirnye..







Maaf, Nora tak boleh nk on blog lama-lama..

Bye

Tuesday, 17 April 2012

Kasihan manje mommy :(

Assalamualaikum..bismillahhirrahmanirrahim..



My son, Rayqal demam petang tadi.
Risau sangat dengan keadaan dia dari malam tadi menangis dan muntah.
Maybe badan rasa letih.
Petang tadi bawa ke klinik swasta dan doktor 
tu kata suhu qal 39 degree celsius.
Mommy risaukan qal.

Now, i've to spending more time untuk jage rayqal.
Makan 3 jenis ubat yg doktor bg.
Alhamdulillah qal jenis suka makan ubat, maybe ubat klinik swasta
sedap dr ubat klinik kerajaan.
Kalau kerajaan qal tak berapa suka.

Moga cepat sembuh syg ^^,
Mommy love u syg.

Kenagan di Hari Bahagia

Assalamualaikum, bismillahhirrahmanirrahim..


Tiba-tiba Nora teringat akan saat-saat bahagia Nora ketika itu.
Bukan apa,Nora just ingin kongsikan 
gambar-gambar yg tercipta time itu. 

Thanks to Photographer : Abg Ariff

maaf ye Nora tak letak gambar bersama pengantin lelaki.
itu menjadi 1 privasi. 
Doakan Nora bahagia di hari akan datang.

Assalamualaikum...