Wednesday, 9 May 2012

Happy :)

Hye u all selamat malam...Today Nora rasa happy because contest Nora 
disambut secara baik oleh all my fans.. Walaupun Nora baru sahaja buat
blog ni tp u all semua support Nora. Nora rasa happy
sgt.!!

Nora buat blog ni pun sebab ada request from seorg fan Nora 
dan actually Nora tak tahu sgt pasal blog.
Harap u all dpt bantu Nora.
Nora tetap nak buat blog juga
sebab Nora rasa ini adalah salah satu
cara untuk berhubung dengan peminat2 Nora.

Terima kasih semua ^^


23 comments:

alyn adnan said...

Wahh... kak Nora ade wat contest rupenye.. join!!!!!:D

Thinkerer Bolala said...

you beauty as a mom

babycomel said...

best la bila kak Nora ada blog.. fans kak Nora mesti happy tau

Nurul Syuhadah said...

hehe . nanti Adah join jugak ye kak Nora ? :))

elyna mirsada said...

cmt berblogging kak nora..

Haruno Hana 하나 said...

semoga Kak Nora terus berblog walaupun sibuk.. tak update tiap2 hari pun takpe :) asalkan ada juga cerita yg Kak Nora sudi kongsikan di sini.. saya suka saya dgn lakonan Kak Nora ^_^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

tahniah sis.. hope pasni beriban2 la follower yang follow blog ni kn.. :)

Nora Danish Hanif said...

Terima kasih.jom join ramai2

Mala Nasohah said...

Gd luck Nora! Always supporting u :)

Angah said...

saya dah joint!
followers ke 91,...ND,pasti lpas ni followers ramai !
Welcome to bloggers

Pen Biru said...

ok nora..this for u..
http://www.penbiru.com/2012/05/saya-meminati-nora-danish-kerana.html

Farah Shamsudin said...

hello kak Nora Danish..
besnye dah ade blog.. update la selalu.. nak baca semua entry akak..

are_lin@yu said...

pelan2 dear ;-)..t cntiklah blog ni.hehe

PutriesNoora said...

noora dah follow blog nora ni..hehehe..kebetulan nama dekat-dekat sama=D

Azee Hana said...

kak nora danish...say minat sangat ngan kak nora...tambah ngan anakk y comel sangat tuh..hii

Solehah Shamsuddin said...

Salam perkenalan kak Nora.Solehah dah follow blog akak.Akak,jika akak da pe2 bantuan,sila tanya kami ye.Saya harap akak dapat teruskan blogging utk peminat akak.Akak sangat cantik.Love u kak Nora.

ejulz said...

tahniah.. ejulz dari dulu lagi nak buat contest x terbuat2 lagi.. hehe.. msh xde idea.. hehe.. slmt berblog..

ieda said...

salam dik
semoga nora terus berjaya dengan dunia blog dan hiburan ..
harapan akk nora kuat jalani hidup dan dunia yg penuh cabaran ini
cubalah jadi yg terbaik walau kita x pernah sempuran ..
insyaallah jalan yg kita pilih pasti mendapat restu dari allah
dan satu je akk pinta .. dik , jgn lahh seksi sgtt dikk .. huhuhu ;)

ps : akk followwwwwww ;))

Farina Hunny said...
This comment has been removed by the author.
ecadwinkyasha said...

i love u when u being 'puteri'..it was such lovely drama series...

@ Misz Kiey @ said...

selamat berblog kak nora.. sayang kak nora...

@ Misz Kiey @ said...

selamat berblog kak nora.. hari2 tgk blog kaknora.. minat sgt kat kak nora..

Eppy Naza said...

hye kak nora..i'm ur big fan!jom visit blog sy!sy promote blog kak nora!

http://eppy25.blogspot.com/2012/05/malaysiansjom-serang-blog-nora-danish.html