Thursday, 10 May 2012

Kejutan !

Hello friends..,Nora akan buat kejutan untuk contest yg Nora buat tu..sebelum nie contest tu maybe u all ingat Nora buat untuk 1 pemenang..but now, i've changed my opinion untuk ambil 3 orang yg bertuah sebagai pemenang unutk contest kali ini.

So u all mempunyai peluang lebih besar untuk menang. Join beramai-ramai k.

20 comments:

Rafflesia™ said...

wow! makin bertambah pemenang. harap-harap syeida terpilih..hihihi -.-

Pen Biru said...

good girl :)

LydSunshine said...

Ok.. terkejut.

ain vanilla said...

^^

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

makin ramai berpeluang untuk menang :)

Ini Kisah Tia said...

hehe .. nak menang boleh?

hanniKASIM said...

like...like..

Munnafendy said...

Assalamualaikum & selamat pagi =)

Hi Nora, goodluck utk contest tu ye..semoga lebih murah rezeki lepas ni. Rajin2 update k? =)

are_lin@yu said...

yeayy nak menang jgk.hehe

shahirahkhairudin said...

keep writing nora.
am glad that you already have a blog.

Iqa Zulaika said...

sy da join.. jempot lah melawat ke blog sy..http://iqazulaika.blogspot.com/2012/05/contest-by-nora-danish.html

Nora Danish Hanif said...

gud luck untuk anda semuaa..

Siti Hajar Noh said...

nak mnang....hehe

Che Rosliza Che mat said...

follow sini dear...

Solehah Shamsuddin said...

Otw to join this contest. Wait ya akak :)

Farina Hunny said...

rasanya akak artis yang layan baik jugak kat fans . sebab blog ni bole bhubung dengan lebih baik dgn pminat kan ? pape yg nak d'luah pun boleh je tulis n kongsi dgn pminat akk :)

Angah said...

saya dah joint,tp nape nora blom dtg jenguk huhuhuuuu...
http://aduhaianak.blogspot.com/2012/05/siapakah-yang-bertuah-itund.html

ejulz said...

are_lin@yu, buuuuuu.. hehe

ejulz pun nk menang gak.. hahaha

ieda said...

wow .. bestnyaa
bilee akk nak joint nie
masa suntuk sgt dah ..
insyaallahhh ;)

Siti Nursyuhada said...

Saya dah join

http://aswith4kids4ever.blogspot.com/