Monday, 21 May 2012

JAWAPAN UNTUK TEKA GAMBAR DI BAWAH:

Bukan contest sekadar suka-suka, sesiapa yg rasa nak jawab dipersilakan. jawab dengan tepat ok!

Anda rasa imej tersebut menunjukan watak apa....



1. 
a) manja
b) sporting
c) kreatif



2.
a)lincah
b)comel
c)anggun




3.
a)menarik
b)natural beauty
c)sempoi



4.
a)menarik
b)pesona
c)ayu



5.
a)lincah
b)angresif
c)bijak



6.
a)pesona
b)cerdas
c)memikat



7.
a)menawan
b)memikat
c)menarik

jawapan anda...??


JAWAPANNYA ADALAH 
1.b
2.a
3.a
4.b
5.b
6.c
7.c


http://alynadnan.blogspot.com telah menjawab dengan tepat!

::terima kasih kepada u all yg xputus2 datang ke blog Nora ;)::

boleh sesiapa tolong Nora, bgtahu macam mana nk tahu berapa ramai sedang masuk
ke dalam blog kita...

15 comments:

ain vanilla said...

ain dah jawab tapi salah . ahaha

alyn adnan said...

wahhh xsangke tepat

Pen Biru said...

eheheh..akak jawab tak betul..ekekek

Nor..tengok kat statistic..kat situ semua ada, termasuk negara org yg singgah blog kita

Pen Biru said...

lagi 1..nora boleh tengok kat design
pastu klik Add gadjet
pastu klik Blog stats

dia jadi mcm kaunter ..nanti kat blog nora, benda tu akan appear..dan boleh tau berapa ramai yang singgah.. try la :)

nur anis said...

saya ada jawab salah..huhu...

kakcik said...

Nora boleh pasang feedjit seperti yang terdapat di kebanyakan blog. Di blog kakcik pun ada. :)

@ deqla manjew said...

lorh x smpt nk jwb...hihi...tp mmg kena la jawapannya tu..

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah.. xsempat nk join ar contest ni.. hehe.. tahniah pada yang menang..

p/s : kalau nk letak bilangan yang sedang on9 dlm blog kita yg simple cm sy tu ne tutorial nya :)

TUTORIAL PASANG BILANGAN PENGUNJUNG ONLINE

Siti Nursyuhada said...

Pergi pada layout > add gadget > pilih "Blog's stats" tue macam pageview counter laa

kalau nak yang detail banyak sket klik kat sini : http://feedjit.com/freeLiveTrafficFeed/?utm_source=ltf&utm_medium=web&utm_campaign=feedjitTopAdGetFeedjit

and folllow step dia

ejulz said...

kalo x silap g kat dashboard, pastu klik pageviews.. tp kalo ada nuffnang lagi detail boleh tgk.. :)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

hai Nora :).

Sy dtg dari blog penbiru..selamat datang ke dunia blog!

Adakah nora maksudkan brp ramai yg sdg online kat blog nora? kalau camtu nora boleh guna widget yg kat sini:


http://www.freeonlineusers.com/

sbnrnya bnyk lg widget yg lain utk brp ramai yg online nih..nora cer pegi masuk mana-mana blog yg ada widget online user yg nora rs menarik lps tu klik kat widget tu nnt dia akan bawa nora ke website asal :)

Ummi Najla said...

Kak nora sangat saya minat, Nak tahi berapa ramai yang dah jenguk blog kita, akak buat LIVE TRAFFIC FEED dan FREE COUNTER. Cuba kak nora pergi blog saya, tengok side bar sebelah kanan, Kak Nora scroll bawah sikit dan nampak dua yang saya maksudkan. Akak click je and nanti kak nora kena sign up dulu tau. Dulu pun saya click dari blog orang lain. Selamat mencuba kak nora danish :)

LydSunshine said...

Rozita che wan kalau tak mekap tebal sgt cantik rupanya. Mata dia cantik je walaupun tak pakai bulu mata palsu.

CIK TOM said...

just asking btul ke ni blog nora danish???

Cik Farhana said...

xsempat nk jawab larh..sedeyhnye..huhu